Modalitati de plata

Plata cu cardul de debit/credit

Platile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru se realizeaza securizat folosind serviciile PayU Romania.

PayU este principalul integrator de plati online Romania si ofera magazinelor online o modalitate simpla, rapida si sigura de acceptare a platilor online pentru aproape orice fel de bunuri sau servicii acceptate de Visa si Mastercard si nu numai.

Compania este membra a grupului PayU, furnizor de servicii de integrare a platilor online cu operatiuni in Polonia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Rusia si Turcia. In plus fata de instrumentele standard de securitate (3D Secure, scanare zilnica si certificate de securitate), clientii PayU beneficiaza de protectia oferita de sistemul proprietar de antifrauda al PayU si de PCI DSS Level 1, cel mai inalt standard de securitate la nivel mondial.

PayU foloseste autentificare 3D Secure – Verified by Visa si MasterCard Secure Code pentru un nivel sporit de protectie impotriva fraudelor, atat a magazinelor online romanesti, cat si a clientilor acestora.

Informatiile referitoare la carduri nu sunt stocate de catre Selgros Travel ci se introduc in mod securizat doar pe pagina de plati a integratorului PayU. PayU foloseste certificate SSL de 128 biti pentru transmiterea securizata a datelor in paginile serviciului de plata online.

 

Plata prin transfer bancar

Alegerea platii prin banca presupune ca, dupa efectuarea rezervarii on-line, sa te prezinti la orice sucursala a unei banci, avand asupra ta factura proforma pe care o vei primi de la noi prin e-mail.

Cu aceste documente printate, te rugam sa te prezinti la o sucursala bancara astfel:

– la banca la care ai deja cont, pentru efectuarea transferului;

– la una din sucursalele BRD, in cazul in care nu ai cont la nicio banca.

Te rugam sa ne trimiti confirmarea platii in cel mult 48 de ore de la primirea facturii prin e-mail la contact@selgrostravel.ro pentru a putea transforma rezervarea in una ferma.

!In cazul in care acest termen este depasit, sistemul anuleaza automat rezervarea facuta. Dupa primirea dovezii platii vei primi documentele de calatorie pe adresa de e-mail furnizata.

Selgros Cash & Carry SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care produsele turistice achitate nu mai au disponibilitate in momentul confirmarii incasarii platii in contul TUI TravelCenter.